underbara vänner

Underbara vänner är vad jag har, jag har varit hemma sedan i Söndags kväll och har inte haft en sekund ledig, me like! När jag kom hem så hämtade mamma och pappa mig på stationen i borås, sedan åkte vi hem och grillade vilket var riktigt gott... Sedan åkte jag in till min kära vän krut och vi åt efterrätt i form av en beskvi på bryggan vid sjön. Sedan hade vi en riktig hanna och krut kväll som vi nog inte haft sedan vi båda gick i sjuan vilket var ett helt annat liv sedan! Måndagen vaknade vi upp på Måndagen och åkte ner till Gunhild för frukost ihop.... Jag, Lisa, Gunhild och Krut. Mysigt!

Efter en fantastisk frukost bar det av för en shoppingrunda i Ullared, man kan inte annat än att älska den butiken. Jag hittade en hel del fynd men lyckades att inte ruinera mig själv, jag är lite utav en shoppaholic tror jag, älskar att göra av med pengar, speciellt sedan jag vart i USA. Men jag börjar lära mig att kunna spara igen. Kvällen blev mysig med Tacos, fångarna på fortet och härliga skratt.

Idag har jag för första gången på jag vet inte hur länge äntligen fått sova ut, det var skönt! Sedan har jag varit och hälsat på mormor och morfar och sedan vart ute på en låång promenad med mamma. Nu ska jag äta lite kvällsmat och sedan bär det av tillbaka mot Gbg.

Bilder kommer så fort jag kommer till gbg igen:)

Grattis i efterskott!

Efter en lång arbetsdag och en seg tågresa är jag äntligen hemma i Vegby, nu vankas det grillning... jag är hungrig så jag dör så det ska bli riktigt gott. Senare ska jag in till min kära vän krut och där blir det efterrätt!
När jag kom hem idag så fick jag en försenad födelsedagspresent av min underbara syster, LA candy av Lauren Conrad. Boken är på engelska, Emma tyckte tydligen att jag behövde öva lite och det har hon alldeles rätt i, engelskan blir bara sämre för varje dag som går och att läsa på engelska är ju både lärorikt och kul!

löneshopping




Jeans från gina och skor från Din sko. Jeansen och skorna har jag tittat ut sedan ett par veckor tillbaka och har varit och provat dom både en och två gånger så när lönen kom så var det bara att hämta och betala!

Igår var jag som sagt hos Katarina, vi åt tackos och satt och tjöta.. riktigt kul att träffa henne igen faktiskt! Det lär bli fler gånger, vi har ju gångavstånd helt plötsligt!


Lön!

Äntligen, äntligen äntligen... Nu sitter jag med min kombo och ska betala mina räkningar, sedan ska jag nog ner till stan och köpa mina skor om jag får några pengar över! Senare ikväll ska jag träffa en gammal klasskamrat, vi ska laga god mat hemma hos henne och ta igen en massa, det var säkert över 3-4år sedan jag såg henne sist så det ska verkligen bli toppen kul, vi bor ju inte ens långt ifrån varandra längre utan bara sisådär 3-4 hållplatser!

Hoppas ni har en mysig fredag!

Idag är jag en skvallerbytta!

detta är anledningen till varför Lisa inte lägger ut sig själv på sin utlottning!




Detta förklarar ju varför hon inte vart aktiv på bloggen de senaste timmarna också!

Sov gott!

Robyn!



Detta är min nya favorit, den har gått på repeat i min skalle hela dagen!

Vissa är bara värda det bästa!

Som sagt så börjar dopet snart att närma sig och jag har iof hittat en bra doppresent som jag tror kommer att passa, men det är svårt när någon är så söt som hon, hon ska ju ha det bästa och jag är så stolt över att få vara gudmor till en sån liten goding!


Tänk så kul jag och hon ska ha om något år?

Vilse... Igen?!

Nu är jag äntligen hemma efter en hel arbetsdag, visserligen är det trevligt att jobba tycker jag men det är inte det som jag syftar på utan nu är det såhär:

Ibland sent på helgerna runt typ 4-6 på morgonen så slutar spårvagnen som går hela vägen hem att gå utan den går bara till vagnhallen i majorna, så jag fick den smarta iden på vägen hem att gå av där och gå resten för att se hur lång tid det skulle ta om det nu skulle hända någon gång att jag är ute och irrar, det är ju en stor stad (större än Ulricehamn) så här stänger ju uteställena kl 5 så chansen att man skulle behöva ta den spårvagnen finns ju faktiskt.

I vilket fall som hellst så gick det inte så bra, jag hamnade vid älsvborgsbron och inser att jag någonstans tagit höger där jag borde tagit vänster och hamnat helt fel så det var bara att vända, vägrade ta spårvagnen utan kände mer gör om-gör rätt.... Jag fick iaf en rejäl promenad på lite över en timma, det var ju faktiskt behövligt så jag tror inte jag tog någon direkt skada, tur att jag provade på det i nyktert tillstånd och inte kl 5 på morgonen... då kan man ju inte vara helt säker på vart man hade hamnat... möndal?

Jag kunde bara inte låta bli...



Gunhild, jag hoppas du förlåter mig en dag!

Irrat omkring på stan...



Nu är vi hemma efter att ha tillbringat eftermiddagen på stan, jag är ganska nöjd... har hittat min dop present nu ska jag bara invänta lönen sedan är det fixat. Det enda som jag behöver fixa nu är kläder som är betydligt lättare sagt än gjort. Har fått någon ide men inget som jag fastnat för speciellt mycket. Inte för uppklätt, inte för vardagligt... något mittemellan.

Vi åt Thaimat till middag, betydligt starkare än vad jag gillar men det var ändå klart godkänt, nästa gång ska jag ha stekta äggnudlar med kyckling!


Hittade även ett par höstskor som jag bara måste ha! (höstskor?? ni hör ju ångesten över att sommaren redan är slut)


Denna fick dock följa med mig hem idag!



Vad är erat måste inför hösten?

Väldigt viktiga ärenden

Nu ska vi snart ner till stan och kika på doppresent... det är så himla svårt men jag tror och hoppas på att jag har kommit på något riktigt bra. Jag är ju gudmor till världens sötaste Lily, följ gärna hennes Mammas blogg.
Vi får hoppas att jag hittar exakt det jag söker idag, håll tummarna!

Sedan kommer vi ju till nästa problem, vad ska man ha på sig??

Följ min blogg!

Sådär ja!
Följ min blogg med bloglovin

Vad gör jag om nätterna?

Ja det kan man verkligen undra sig, inte ens jag kan vara riktigt säker på det har jag märkt. Förra veckan när jag var hemma i Vegby ett par dagar för att fira min födelsedag så hade jag tydligen varit uppe och dels stängt av min egna väckarklocka vilket gjordet att jag var nära på att försova mig om det inte hade varit så att Gunhild hade skickat ett sms på morgonen (så för en gångs skull, tack för det nu slapp jag försova mig!) Sedan hade jag även varit runt och rotat i lådor och varit snäll nog och släppt in katten?

Vad gör jag egentligen? nästan lite läskigt. Igår natt vaknade jag upp av en stor duns i väggen, undrade vad tusan det var som hände egentligen sedan när jag hör andra dunsen i golvet så inser jag att jag precis slängt min egna mobil i väggen!?!

Vad ska jag göra nästa gång? detta börjar nästan bli lite läskigt!


När de flesta sover...

och jag är påväg till jobbet är det tyst och tomt på Göteborgs gator, det är mysigt, härligt och göteborg visar sig från sin fina sida, det enda som hörs är spårvagnarna och sopmasiknerna som renar gatorna....




De få människor man möter rusar förbi med en kaffe i handen, förmodligen också påväg till jobbet... jag tycker om Göteborg på morgonen.

Idag har jag och min Sambo/Kombo... kalla det vad du vill, på en promenad i Slottskogen efter jobbet, där hälsade vi på alla djur som vi har till grannar!












Eftersom att min bakfylla var otroligt påtaglig igår så blev det inte mycket bloggande, men jag låter denna videon på min kombo tala, ni kan väl kanske förstå varför jag mådde som jag gjorde? tyvärr mådde filmstjärnan här oförskämt bra dagen efter vilket jag inte tyckte att hon förtjänade!



Lisa VS Björn??



Äntligen

Nu har jag piggnat till, underbart skönt! Nu blir det till att åka och handla lite mat och kanske även något gott till kvällen, jag behöver det känner jag! Kvällen igår var iallafall riktigt rolig och det var så kul att alla var samlade igen, nu ser vi fram emot kräftskiva om två veckor, imorgon vankas jobb igen och denna veckan blir det mycket av det men det är ändå skönt.

Ett ord räcker!

BAKIS!!!!!!

Två groggar var allt som behövdes / sagt av Lisa

Nu har alla gäster kommit, det har tagit en stund att komma iordning, hinner inte skriva så mycket men här kommer bilder som lovat!

Evelina "Gunhild" undrar om hon kanske ska bli brunett?





Sedan undar hon vilka byxor hon ska ha?


När Gunhild kommit såhär långt så har Frida "krut" inte kommit längre än såhär:



Krut är duktig med smink så när hon är hemma så får hon ställa upp!


Sedan börjar endel gäster att anlända...




Det var allt för mig!



Förberedelser...


Haha... jag viker mig av skratt, denna är helt underbar, precis min humor!

Idag har vi inte gjort så mycket, sov länge och jag hann tyvärr inte väcka de andra två slöfockarna innan dom vaknade av sig själva. synd.... Men lite har vi iallafall fått gjort, vi har städat och plockat iording och även spelat lite kort, vi har det ganska mysigt med andra ord.





Ha en fortsatt bra Lördag!

Sömntutor!

Nu är klockan snart 11 på morgonen, jag har precis ätit min frukost men min sambo och vår nya "hemliga" gäst ligger fortfarande och sover, vilka sömntutor! Jag funderar på vilket elakt sätt jag ska väcka dom eller om jag faktiskt ska vara så snäll att jag låter dom vakna av sig själva??


Ska jag verkligen låta dom ligga och sova??

Igår var vi och kollade på Inception, fantastiskt bra film måste jag säga, en av de bästa filmer jag sett, skulle utan tvekan kunna se den igen!


Nu kanske ni kan lista ut vem vår gäst är?


Igår var det regningt är i Göteborg och då gäller det att man gör reklam för sitt jobb!:)

Ikväll kommer det en övernattningsgäst till och även några fler gäster, har svårt att tro att jag kommer hinna uppdatera inatt, möjligtvis när jag kommer hem från krogen om jag kommer ihåg (kan bli intressant?). Annars lovar jag att jag kommer med en uppdatering imorgon så fort jag vaknar!

En sak jag kan lova är iaf att jag kommer med en uppdatering senare idag.
Ha en bra dag!

Fattig fredag

Detta fick bli vår kvällsmat igår, sedan såg vi på Anne Franks sista dagar, blev inte att vi såg speciellt mycket på filmen utan vi satt mest och tjötade... senare på kvällen blev vi en aning övertrötta allihop så kvällen slutade i skrattanfall och ont i magen, behöver jag säga att de var en härlig kväll?



Idag följde vi med Linn till tågstationen då hon skulle vidare till Skåne över helgen, synd att hon inte kunde stanna över helgen. Efter det att vi sagt hejdå till Linn gick vi vidare för att kika lite i butiker (vilket egentligen inte är alls kul när man är fattig som en kyrkråtta). Lisa hittade otroligt mycket och det gjorde väl egentligen jag också men tyvärr fick det stanna i butiken för min del, får helt enkelt hålla ut tills löningen kommer.


Denna mössa fick följa med min sambo hem...


... tillsammans med en hel del annat!

Dessa kläder ska snart få följa med mig hem så snart jag fått lön!




För er lite nyfikna så ser vår gata ut såhär...


Nu håller jag på med tvätt och lite såntdär nödvändigt ont som måste göras, ikväll väntas nästa gäst... Undra vem det kan vara?


Här på blåvalsgatan

Skrattar vi oss hesa.. så det är nog bäst att säga godnatt och tacka för en bra dag!

Idag har vi....

Handlat mat...






Snickrat i lägenheten, krångligt nu när Hanna flyttar in vet ni...



Mött upp Linn på stan och ätit på Mc Donalds...



Sista bilden får nog tala för sig själv...


Palla?

I Lördags kom min underbara lilla Krut hem från staterna, där brukar dom palla både apelsiner och avocado, i sverige har vi majs som man kan palla, haha... titta och njut mina vänner!





I eftermiddag kommer Linn och hälsar på, vi ska äta god mat och bara umgås och ha det mysigt! Jag har dock börjat få lite ont i halsen så jag dricker honungsvatten för fulla muggar för i helgen är det stor fest hos mig och lisa och det vill jag verkligen inte missa, jag dör hellre.


Då var det dags!

Efter många om och men och mycket som har hänt är det äntligen dags att göra något åt denna blogen och börja blogga på riktigt igen, har faktiskt saknat det ganska mycket.

Nu bor jag iaf i Göteborg med min kära vän Lisa, livet rullar på och det är mycket som händer, jag kör vilse med spårvagnar, lär mig ett nytt jobb och träffar nya människor, livet går i ett annat tempo och jag stortrivs!

Följ min väg in i "storstadslivet" här.

RSS 2.0