den kortaste våren i världshistorien....

... Och så var tydligen sommaren redan här, det var den kortaste våren jag någonsin haft. Jag klagar inte, absolut inte. Jag vill ha helg, valborg, fint väder, rida islandshästar, gilla och dricka vin med underbara vänner i solen. Ge mig helg. nu.


Liseberg

Efter att ha jobbat hela långa påsken har jag äntligen haft en ledig dag idag. Igår var vi på bio, red ridinghood... en liten besvikelse faktiskt då jag inte skulle kalla den för skräck. Idag sov jag ut och när jag vaknade tog jag en sväng till torget och hittade faktiskt 2st tröjor som kommer bli väl använda i sommar. Sedan blev det lunch i gräset vid operahuset, hur fantastiskt gött som hellst...

Efter det begav vi oss till Liseberg, blev lite spelande, glassätande och strosande, då jag var den enda som ville åka den nya attraktionen så hoppade jag den och inviger istället den med Lisa lite senare...

Nu har jag avslutat min dag med en rejäl hårinpackning och min favoritansiktsmask!=)

Skjut mig!

Framme på jobbet och så får jag reda på att frukosten börjar 8 idag istället för 06.30 som vanliga fredagar.. VA FAAAN, skämtar ni med mig eller? vad är klockan? 05.30 och jag kunde ju för tusan ha sovit 1,5h timmar längre och sluppit alla drägg på spårvagnen, skjut mig, ärligt talat, skjut mig... detta var fan pesten!

Dagen i bilder

Gick på en promenad i slottskogen...



Hittade de ett par ballerina... som jag letat.



Super söta, hänger nu lite överallt hemma.


gick förbi jobbet och titta vad som väntade på mig där..:)




vååår....

Igår var jag ledig, var riktigt skönt att sova ut! 

Skulle egentligen städat lägenhetetn men att vara ledig och inte utnyttja det fantastiska vädret är ju nästan en synd så städningen sköt jag helt enkelt upp (får se om jag tar tag i det idag!?), istället åkte jag till slottskogen för en liten promenad och glass, sedan mötte jag upp camilla i stan, vi gick och köpte lite gott och satte oss vid kanalen och tjöta, jag har fått en försmak på hur underbart göteborg kan vara på våren/sommaren, underbart!  När Linda slutade vid 18 mötte jag upp henne för att sedan laga lite mat och ha myskväll hos mig. Underbar dag...

Är det inte vår när dom börjar göra gatorna rena?


För lite mer än en vecka sedan när jag var i Slottskogen med Lisa fanns det inga blommor alls, nu är det helt vitt av vitsippor överallt...


ååh, detta är klart den bästa tiden på året... att ha allt framför sig.






Nu ska jag försöka städa lite... snabbt ska det gå för sen ska jag ut i solen!


äntligen!

Äntligen börjar våren komma på riktigt och vi gillar´t! börjar verkligen längta efter nya kläder till garderoben, nya vårkläder och ett måste är en långklänning, vilket just nu ligger på toppen på inköpslistan.

Eftersom min kamera blev snodd för 2 veckor sedan har jag nu äntligen köpt mig en ny och jag fullkomligt älskar den, efter många överväganden fram och tillbaka fick det bli den här!



Igår var jag och Evelina nere på köpcentret och kika lite... Dessa fick då följa med mig hem:)


Åt de första jordgubbarna för iår i fredags och dom kan jag lova satt där dom skulle!


denna går just nu på repeat hos mig.. vilken kärlek, man får ju gåshud!



Godmorgon

Nu ska vi snart ta oss upp ur sängen och försöka ta oss till Hemköp för att handla lite mat... Gårdagen var väldigt trevlig fram tills att någon snodde både plånbok och kamera ur min väska, som tur var missade dom mobiltelefonen. Man blir så jäkla irriterad på människor, man tycker att man skyddar sig och har väskan framför sig och så har man lite sämre uppsikt ett par minuter och så är det kört... Sist var det Bianca det hände och nu min tur.

Tack vare den snälla managern på Parklane fick jag identifiera min jacka så jag fick ut den, hade vart mindre kul att behöva gå hem utan jacka.

Ja, så nu kommer det tyvärr bli dåligt med bilder på bloggen ett litet tag men förhoppningsvis hittar jag en ny kamera snart, någon som har något tips på en bra digitalkamera?

Nu ska vi gå och handla tacos, chips och dipp och cola... för det är vi värda idag.

Härliga lediga helg...

Helgen började med en snabbtripp till ulricehamn med Lisa för att hälsa på Mathilda, Jerker och Lily, en riktigt mysig kväll med god mat och massa skratt. Det är alldeles för sällan vi alla ses på det viset men desto trevligare har vi när vi väl ses... 

Idag var det egentligen tidig hemresa som var planerad för att senare ta en picknick i slottskogen, och sedan ett glas vin på någon av uteserveringarna som öppnat. Tyvärr var vädret inte på vår sida så det slutade med en picknick hemma hos mig i min soffa.. men vi klagar inte. Snart öppnar vi vinet och om jag känner oss rätt trillar vi in här någon gång fram på småtimmarna igen.





Hörs imorgon!

RSS 2.0