Grattis Pappa!

Idag fyller pappa år, grattis grattis säger jag!:)
Just nu är han och Mamma påväg hit, dom ska se på min lägenhet och sedan ska vi ta en sväng till Ikea för att kika lite på vad jag behöver inför flytten. Sedan ska vi även äta lite på någon mysig restaurang. Härligt!
Men än är dom inte här, dom skulle vart här vid halv ett men skulle "bara" förbi mediamarket... vadå BARA? nyöppning och allt så vem som helst kunde väl lista ut att det är kö där! men nu ska dom snart vara här hoppas jag, hela dagen har ju gått... ÅÅÅH!
Jag fattar inte varför det inte går att få stycke när jag skriver. Sjukt irriterande, kan göra hur många stycken som helst men likförbannat så åker allt ihop!

äntligen är det över!

vilken helg, herre jösses... skönt att den är över måste jag erkänna! jobbat hela låånga helgen och det var första helgen som jag har hand om köket själv, igår var det nästan kaos, folk ville ha frukost kl 7 och frukosten öppnar 8.... stressade som en jubelidiot fram till kl 8 då lisa kom och hjälpte mig. Fram tills frukosten var slut hann vi nog med att dricka ett halft glas vatten tror jag, gästerna gav oss en rejäl match och ett rejält träningspass! men vi klarade det, och fantastiskt duktiga var vi!
Idag gick det lite bättre, förberedde mig på att dom skulle komma tidigt och ställde ut allt i god tid, men då hade dom tydligen tyckt att det var bättre med lite sovmorgon en Söndag så när lisa började kl 8 var det relativt lugnt. Skönt, men jag klarade mig och jag är otroligt stolt över mig själv!
Nu har jag vart vaken över 18 timmar så snart får jag väl säga godnatt!

Konstigt folk det finns!

Precis hemkommen från jobbet; fy bövelen vad skönt det är! nu ska jag snart byta om och bege mig ut och springa, jag är taggad som bara den!
När jag stog och väntade på spårvagnen idag, lyssnades på radio genom mobil telefonen så kommer det fram en gubbe till mig och frågade om han kunde ställa en fråga och trevlig som jag alltid är så svarar jag; självklart!

Så såhär löd våran konversation ungefär:
Gubbe: Jag undrar varför ni ungdomar alltid måste ha telefonen i handen?
Jag: För att just nu lyssnar jag på radio.
Gubbe: Jag har också en mobil telefon men jag har den i fickan, jag behöver inte ha den framme hela tiden.
Jag: (viste inte riktigt vad jag skulle svara på det) ah, så är det väl...
Gubbe: (börjar bli mäkta irriterad) Jag är så himla trött på alla ungdomar som sitter och pratar i telefon på spårvagnen, jag menar jag är inte ett dugg intresserad av vad dom gjorde igår kväll!
Jag: nehe...
Sedan kom spårvagnen som både han och jag  ska med, jag går snabbt framåt för att INTE hamna på samma del som honom.. han var då intresserad av att tjafsa, det märktes...

Tiden knallar på...

klagomål på bloggen igen, dålig uppdatering och jag har dåligt samvete! Så jag har lovat att iaf skriva någon rad varje dag så de som inte ser mig varje dag fortfarande har lite koll på mig. Idag har jag och Lisa powerwalkat, går sprang vi och imorgon ska vi springa igen, vi har bestämt sedan länge att när lisa inte är sjukskriven så ska vi börja träna så när Lisa nu är frisförklarad så kör vi på hårt! I helgen väntar jobb, bokmässa är likamed att det är fullt upp och nästan lite kaos!
Nu är det slutet av idol, vet inte om jag hittat någon jag tycker extra om iår... Efter idol blir det iaf One Tree Hill, äntligen har det kommit igång på riktigt! Härligt härligt....
Imorgon säger vi Hej till slottslogen igen:)

Idag har vi vart duktiga!

Lisa vaknade tydligen väldigt pepp på att putsa fönster, jag låg och kollade på henne från sängen och undrade hur hon orkade egentligen. Efter ett tag gick även jag upp och åt först lite frukost och la mig sedan i soffan istället och kollade på repriser från idol, samtidigt som jag gluttade på lisa när hon var så duktig... Efter ett tag fick jag lite dåligt samvete och satte igång att rensa mina lådor och sedan damsög jag och torkade golvet i lägenheten och tro det eller ej så rensade jag även hennes avlopp, så nu vet Lisa hur man gör det också! Så lite duktig har jag allt varit!

Nu kommer snart Katarina hit och det blir söndagsmys, Härligt! Imorgon är jag ledig så då har jag en date med Krut och sedan ska jag även skriva kontrakt på lägenheten!


Fredagkväll

Nu är jag hemma efter en bra fredagkväll, först gokart och och sedan speltävling på liseberg, jag är nöjd!
Imorgon är det först någon timmas jobb sedan ska vi ut och sätta oss på något ställe och ta någon öl, cider eller liknande. Bra lördag med andra ord:)

Bättre sent än aldrig...

Ojojoj så mycket som har hänt, det har vart Galen utgång, dop (jag har blivit världens stoltaste gudmor) och så har jag haft sån bonnröta att jag efter enbart 4 veckor på boplats fått en 1a handslägenhet, Vi har haft en idoiot som försökt ta sig in i våran lägenhet och jag har haft fullt upp på jobbet för att lära mig sköta köket helt själv, vilket innebär tidiga morgonar och en mycket trött Hanna på eftermiddag. Så en sak i taget!
I Fredags kom Gunhild hit till oss, vi gjorde oss redo för utgång i vår egen takt...vid 22 tiden tyckte vi att det var en bra ide att starta med att spela "förfest spelet", jag kan säga som såhär, efter det så rullade det på och vi trillade bokstavligen in i lägenheten igen. Nog sagt med det, kl 18 bar det iväg hem igen för då var det dags att förbereda dop.
Kameran var med hela kvällen, kvalitén på bilden säger ju allt....
Såhär såg fötterna ut när vi kom hem, vad hände?
______________________________________________________________________

I Söndags var det dop och jag fick äntligen bli gudmor åt underbara lilla Lily! Mathilda och Jerker gjorde verkligen dopet hur fint och speciellt som hellst, jag kan inte komma på något som skulle kunna gjort det bättre. Inte nog med det, Lily skötte sig exemplariskt och skrattade när prästen höll upp henne och somnade sedan när Gabriel (som är gudfar) höll upp henne. En mycket minnesvärd dag!
Hela tjejgänget samlat
Jag läste en dikt i kyrkan (Att jag ens ställde mig där och gjorde det var inte illa av mig)
I Måndags ringde dom och erbjöd mig lägenheten jag var och kollade på förra veckan, utan att blinka sa jag ja och det känns så himla skönt!

Efter förfest spelet...

Gunhild: I love life!
Lisa:Vi joddlar på 3!
Jag: Skå!

Förlåt!

Jag vet att jag är fullständigt värdelös vad gäller uppdatering just nu... Men det händer miljoner saker hela tiden och jag känner mig mer eller mindre stressad från det att jag vaknar till att jag somnar så jag har lagt datorn lite åt sidan sålänge, när jag väl får tid över så sover jag! Men det ska bli ändring på det, förhoppningsvis nästa vecka!  Nu ska jag sova, Halv 10... jag vet, men jag har sömn att ta igen, har jobbat snart två veckor i sträck, jag behöver ledigt, fredag imorgon, ska bli skönt med 3 dagars ledigt sedan! 

Godnatt

Helgen...

Fredag, Jobb, äventyr...
Lördag, Jobb, Kräftskiva...
Söndag, Jobb, äventyr...

Ni hör ju... det finns inte tid för bloggen just nu, men kanske imorgon? Då kommer bilder!

hektisk helg..

jobbat hela veckan, hela helgen och min nästa lediga dag är nästa lördag. Jag är trött men för rastlös för att sitta still... kom hem från jobbet för en timma sedan ungefär, nu bär det snart av mot kräftskiva! Det går verkligen i 180! inte mig emot men jag tror jag kommer ha svårt att gå upp till jobbet imorgon, det får vi se!

Äventyr

Äventyrsfredag! mer säger jag inte........

Uppdatering

Sådär, min dator är på lagning och jag har just nu pappas dator förtillfället men nu har jag äntligen fått över bilderna från kameran till datorn! Här kommer det ni missat:)

I söndags åkte jag hem till Vegby en sväng, det blev grillat hos föräldrarna och sedan "efterrät" hos Krut!

Vi satt läänge på kvällen och bara pratade vid sjön, mysigt! Krut visar här att hon tycker klotter är väldigt trevligt och moget!


Man kunde ju hoppasts på att jag vunnit iaf!

Kruts mamma visar "sin fina mobil"... hon är för rolig!




Sedan hade jag och Krut en riktig Gun och Krut kväll... mysigt hade vi. På morgonen åkte vi  ner till Gunhild för att äta en härlig frukost ihop, gud så mysigt det är att komma hem när man får sånnahär härliga dagar!


Sedan stannade Krut hemma och Lisa kom förbi när hon vart hos tandläkaren. Sedan bar det av till Ullared för lite shopping!






Detta var bland annat vad jag kom hem med:

Loreal shampo och balsam och sedan 911, den bästa inpackningen man kan hitta... Utan tvekan!


Sedan hade jag även tänkt pröva detta en dag, bobbys shampoo och balsam, sedan även hårspray. Får se om det är så bra som det sägs.


Detta ska invigas nästa fredag, unda om det är något att ha?

På vägen hem åkte vi förbi detta ställe, de gånger man har vart där har det då inte varit i dagsljus... Det känns även som om att det var ett annat liv. Usch, jag tror jag börjar bli gammal!


Lisa har varit kvar hemma tills idag, så idag fick jag möta henne efter jobbet på busstationen, hon hade med sig allt hon handlat i ullared plus lite till och hade händerna fulla, snäll vän som jag är kommer jag självklart och hjälper henne att bära!:)


Två taklampor, julklappar och även massa kläder... det ser lättare ut än vad det var. Jag och Lisa har fått muskler!

RSS 2.0