Flytt på g...

Nu är det inte många dagar kvar tills jag flyttar, på lördag går lasset och soffa, säng, soffbord, tvbänk och allt i köksväg är inhandlat och allt är nytt! känns fantastiskt skönt måste jag säga, nu sitter jag hos lisa och packar ner saker jag inte kommer att behöva innan lördag... inte viste jag att jag dragit hit så mycket saker?? det är små saker överallt så jag har inte riktigt vetat vart jag ska börja men huvudsaken är ju att jag faktiskt börjat. Nu får det gärna bli lördag för min del... eller helg räcker, med det menar jag fredag eftermiddag. Kommer bli en fantastiskt spännande, rolig och hektiskt helg.

På fredag är det utgång som gäller, på lördag morgon ska jag upp och flytta, kl 15.00 åker vi för att fira farmor som fyller 75 och sedan tillbaka hit igen på kvällen för utgång igen, halloween... på söndag är det bara att fortsätta flytta, ja ni hör ju. fullt ös!


Den senaste tiden...

25års fest, skrattkramp och så har Tobias varit här och hälsat på. Tiden tickar på och snart är det bara 3 veckor kvar innan det är dags för inflyttning, herregud vad tiden flyger iväg... Snart november!

Idag är jag ledig, har inte gjort så himla mycket, ätit frukost, vart och handlat mat till kvällen och nu ska jag göra mig iordning för att åka ner till stan för att ta en fika. Ikväll kommer Linda och Lisa hit så då ska jag laga god mat! Kommer bli en myspysdag!

bildbomb sedan den senaste månaden...










Jag provade på lockigt hår.


En utav våra promenader i underbara slottskogen



Man kan ju tro att jag inte gör något annat än förtär alkohol när man ser dessa bilder, men ni kan vara lugna, så är INTE fallet... jag råkar bara vara dålig på att ha med kameran i vardagliga sammanhang.

-Bättring hanna!
-OK!!

Jag måste bara säga...

Krut och Jag har världens kanske konstigaste humor enligt endel, men vi har då samma humor! Helt galet vad ett sms från henne kan få mig att ligga dubbelvikt på golvet av skratt! Hon och jag är som en ko på grönbete, som Carola med vindarna i håret, som finlandsfärjan påväg till finland... 


RSS 2.0