Japp, jag är redan vaken   Och även en ani...

img_3756 (MMS)

Japp, jag är redan vaken   Och även en aning rastlös redan, inte ett dugg bakis även fast kvällen igår innehöll en aning mycket alkohol. Hade en grym kväll med förfest hos Marcus sedan en sväng till sämshov och sedan avslutade vi det hela på hotellet i Ulricehamn, Gud vad längesen jag var ute i Ulricehamn, var trevligt dock! Fast kände mig grymt gammal så tacka vet jag götlabörg!:) nee, nu känner jag att det är dags för lite film!


Bra start, underbart!

Vaknar av att det mullrar som bara den! Kollar alla 4 väderappar på telefonen och inte en enda säger åska! Jag tar med mig täcket och går ut och sätter mig på altanen, och det dröjer inte länge innan både emma och Frida också kommer med sina täcken... Mysigt! Sen kom mor och far med frukost, jag klagar inte!

Nu är det dags att byta om och värma upp ordentligt för turneringen, första matchande går av stapeln om en timma! Jösses vad har vi gett oss in på? Kör bara, rätt fram bara, rätt fram ;)

Just nu; värmer upp och övar inför morgond...

img_5596 (MMS)

Just nu; värmer upp och övar inför morgondagens brändbollsturnering!  Oj vilken dag det kommer bli! Hörs imöra:)


God morgon!

Fy vad jobbigt det var att gå upp idag... Längesen jag behövde gå upp såhär pass tidigt känner jag! Sist jag var uppe vid denna tiden var det ljust ute och nu är det totalt becksvart, yepp hösten är här! Fast det gör inte så vidare värst mycket, har haft en kanonsommar så jag är absolut nöjd!

efter jobbet idag bär det av till borås där Frida hämtar upp mig, blir lite shopping möjligtvis och sedan hem för lite god mat, jag har beställt lasange så hoppas mina önskningar går i uppfyllelse!

Detta är vad jag pysslar med när jag har d...

img_8098 (MMS)

Detta är vad jag pysslar med när jag har dötid:)


Nu ska här bloggas

Nu har jag äntligen kommit på hur man bloggar via mobilen, wihoo! Hade inte tänkt göra ett utlägg om att jag ska ta tag i bloggandet igen för det vet man aldrig med mig men kan ju säga såhär, oddsen för fler inlägg har ju ökat markant nu när jag kan göra det via mobilen, tacka vet jag iphone! Så vi får väl se hur det går med bloggandet framöver! Over and out.

RSS 2.0