Välkommen till mig!

Lägenheten har börjat ta form även fast den inte är klar än... De som känner mig vet att nu när de börjar bli klart så börjar jag spåna på hur jag kan ändra lägenheten och göra den på ett annat sätt, det är liksom ganska tråkigt när det börjar bli klar, då blir man sugen på attt ändra stil igen:) Men det är definitivt inte samma lägenhet som jag flyttade in i, skulle tagit kort innan färgen komm upp på väggarna... fastighetsskötaren blev helt ställd när han kom och skulle fixa mitt kylskåp, tydligen kan en lägenhet på 33kvm inredas på många olika sätt.

Här får ni iallafall en titt på mitt lilla krypin...








Texten som jag fick av Emsan i födelsedagspresent förra året passa perfekt på hyllan över tvn.


Har fastnat för skyltar och är förälskad i denna...




Detta måste jag nog säga är min favorit hemma... gammal farfasklocka som jag fyndade på tradera.


Jag har även lite jul kvar hemma...


Nu ska jag kila iväg och sola en sväng och sedan hjälpa Lisa att häng upp gardiner och gardinstänger, tur att man är händig:)

Förvånade?

Jag förstår det, det är nästan jag också... jag är verkligen ingen bra bloggare men jag ska bli! kanske... vi lovar inte för mycket!

Jag har precis min långvecka bakom mig, känns underbart även fast det har vart en sjukt bra vecka, jag är nöjd, mer än nöjd. För att sammanfatta den lite så har jag jobbat, vart på bio, hemma i ulricehamn och träffat Mathilda, jerker och Lily och Frida såklart, mysa hemma hos Evelina hann jag också med, Promenerat med söta lilla Emsan,  turistmässan har jag och Lisa besökt 3ggr och så igår avslutade vi veckan med tro det eller ej, en pizza och trassel. Idag är första dagen på jag vet inte när då jag faktiskt är hemma, min lägenhet har kännts som en övernattningslägenhet de senaste veckorna för ska jag vara ärlig har jag kommit hem lagom till läggdags och sedan gått upp till jobbet och fortsatt så.

Som sagt, turistmässan... Jag och Lisa hade tänkt gå dit då hennes far var snäll och fixa biljetter så vi kom in. Jag hade väl räknat med en sväng dit och kika runt lite för att sedan vara hemma runt 19 igen, så slutade inte kvällen. I varenda monter serverades gratis alkohol så efter lite vin, rom och cola, whiskey och världens alla öl så var varken jag eller lisa redo att åka hem för när mässan stängde så började massa trubadurer att spela, mycket trevligt! När dom slutade spela drog vi vidare till heaven23 där det blev ytterligare någon drink, min sista drink var dock alkoholfri eftersom att jag på fredagen skulle upp tidigt och jobba. kvällen kan väl sumeras med tv-kändisar, tanter, gubbar, trevliga trubdurer, skratt och en mer spontan och oplanerad utgång har jag nog aldrig vart med om, kanske just därför som det var en av de bästa kvällarna på bra länge, gymt jäkla skoj och att gå till jobbet grymt bakis var klart värt det! 

Just nu njuter jag enormt av livet och att våren är påväg med stormsteg!


RSS 2.0