Alla är samlade...

och jag mår som en prinsessa... Linn, Frida och Evelina är här, tacosen är uppäten, idol är slut och glöggen står på spisen, och ur högtalarna går just nu Carola - Stjärna lyser så klar. Jag sitter på min matta med soffan som ryggstöd och datorn i knät.

Idag har vi även hunnit med att mysa på Jul på Liseberg, jag hittade en supersöt tomte, min julkänsla är på topp! Jag minns faktiskt inte när vi sist umgicks alla 4, förr bodde vi typ ihop, skolan slutade och jag bor numera i Göteborg, Frida i Ulricehamn, Linn i Stockholm och Evelina i Oslo, men nu är vi samlade i min lägenhet och det är det jag tänker njuta av i helgen. Kärlek till er!

Ni är som handplockade stjärnor, alla unika och för mig lyser ni så himla klart.

jag behöver råd, tips och hjälp!

Jag behöver verkligen en lampa att ha över mitt soffbord, något som funkar till shabby chick, en krona hade kanske passat? något annat förslag? och någon som vet vart man kan komma över sånt till bra pris? Jag som brukar vara lite av expert när det kommer till lampor. detta behöver altså vara en taklampa, det är också lite smått panik eftersom jag vill ha den innan lördag!

Alla tips är välkommna!

Bra att veta...

Nästa helg är det dags att inviga lägenheten på riktigt så då är det dags för inflyttningsfest. Jag behöver verkligen inte ha något, jag tycker bara att det är så himla roligt att så många kan komma och det räcker mer än väl, men för er som tänkt att köpa något så kan det ju vara bra att veta vad jag faktiskt är i behov av (detta gäller även mamma och pappa som inte kommer delta på inflyttningsfesten :p)

  • Vitlökspress
  • Tallrikar från Ikea (startpaket med skålar och stora och små tallrikar, viktigt att det är dom glansiga och INTE dom matta)
  • Presentkort på Ikea
  • Presentkort på Balders hage
  • Knivar
  • Små korgar att ha småpyssel som toffsar och hårspännen i.
  • ÖVERKAST, vet att det är väldigt dyrt, men tillskott till det hade vart TOPPEN!
  • Sånnadär silvriga skydd man lägger på plattorna på spisen, kan inte komma på vad det heter.
  • Vita filtar till soffan, Frida Kjerrulf vet vad jag gillar!
Men nu är som sagt presenter inte det viktiga, utan det viktiga är att ni faktiskt kommer och att ni tar med er ett gott humör så kan jag säkra att vi kommer att ha en galet bra kväll!





Pyssel

Jag har haft en ide i huvudet länge som jag bara var tvungen at prova, så för någon vecka sedan gick jag och köpte pensel, klädnypor, snöre och kabelfästen, jag ska göra en fotovägg i hallen, idag fick jag tummen ur och fick klädnyporna målade och sätte upp tråden, nu är det klar och jag tror faktiskt jag är ganska nöjd:)







I veckan kommer kort som jag framkallat, så många bilder kommer bytas ut, sedan kommer det nog komma till en väggtext också tror jag.

Hoppas eran söndag är lika mysig som min.

Utgång med härliga vänner!

Ikväll blir det utgång med härliga vänner, är helt säker på att det kommer bli kalasbra även fast jag är lite segstartad idag. Hoppas eran lördag är bra, nu ska jag hoppa in i duschen!


RSS 2.0